Kikowaenaʻole pittali
Flaneycoʻulaʻula
ʻEleʻeleʻo Sapphire
Mediterranean polū
Arctic Grey
Keʻokeʻo keʻokeʻo
Ka hoʻohui maikaʻiʻana o ke kino a me keʻano alanui. Ma nā wahi āu e hoʻokele ai, aia nā maka a pau iāʻoe. ʻO T3 + 2 Kaʻiʻia e like me kaʻike hoʻokeleʻana o ke kaʻa maoli, akāʻoi aku ka maikaʻi a me ka māmā a me ka māmā.
Me ka T32 + 2 E hāpaiʻia, ua hoʻokiʻekiʻeʻia kou mau huakaʻi i nā kiʻekiʻe hou. Hāʻawi nā pahu i ke alanui ma ke alanui a me ka holo mālie, eʻae iāʻoe eʻimi iāʻoe i nā'āina iʻikeʻoleʻia me ka maʻalahi. E hauʻoli i kahi huakaʻi hele aʻelua a me ka hōʻikeʻana, e like me keʻano o kēia kaʻa i ka hōʻoluʻolu a me ka hauʻoli.
ʻO ka hana koʻikoʻi i ka papa holoʻana e holo ai i kou kaʻa e nānā i ke ala e hele ai a hele i waho a i waho o kāu kāleka kāleka a me ke kino o kāu kāleka kāleka. Hiki ke hoʻopiliʻia e hoʻopau i ka nui o ka nui inā pono.
ʻO ka hoʻololiʻana o ka RONOVATAL RANDLISIELD e hāʻawi i ka hoʻoponoponoʻana i ka hoʻoikaikaʻana me ka huli maʻalahi. Inā makemakeʻoe e pale i ka makani a hauʻoli paha i kahi breeze
Me ka hoʻohanaʻana iʻehā-huila hydraulic piston disc. He kaumaha lākou a maʻalahi hoʻi e mālama. ʻO ka ikaika ikaika ikaika loa keʻano o ke kaʻa he wahi pōkole pōkole e pale aku ai i ka palekana o ka palekana.
Hoʻomālamalama i ka pō me ke anianiʻole. Hāʻawi kēia mau kukui kiʻekiʻe kiʻekiʻe i keʻano o ke kukui, e hōʻoia ana i kahi nānā maopopo i ka wā e holo ai ka pō. Hoʻohanaʻiaʻo Meticuloously no ka hana paʻa a me ka lōʻihi, hoʻopau lākou i ka mana liʻiliʻi i hoʻohālikelikeʻia i keʻano maʻamau, e hana ana i kahi koho kūpono i ka lōʻihi.
Nā mea e hōʻoia ai i nā mea e pono ai e hiki iāʻoe ke lawe maʻalahi i nā mea āpau āu e pono ai ināʻoe ma ke kula a i waho paha. Hoʻolālāʻia e hāʻawi i nā hopena mālamaʻoleʻole e hoʻokaʻawale i keʻano me kaʻole o keʻano o keʻano a me keʻano hana.
ʻO ke koho koho i kūkuluʻia i kūkuluʻia i ka mea hoʻoponopono i hoʻopauʻia e hoʻohana ai i ka hoʻohanaʻana a me ka maʻalahi, e hana ana i kahi hopena kūpono no ka mālamaʻana i ka meaʻai a me nā mea inu ma ka hele. ʻO kēia Compact Spective Sperigear Semrigeator E hui pū ana i ka Cart Cart, e hāʻawi ana i ke kīleʻa amtal a me ke kaumahaʻole a iʻole nāʻano hana.
T3 +2 MImension (MM): 3015 × 1515 (RingView Tirror) × 1945
● Pūnaewele Lithim
● 48v 6.3kw AC kaʻa
● 400 amp ac controller
● 25mph max wikiwiki
● 25a ma luna o ka papa papa
● Noho nohoʻia
● Anuminum Alloy Wallot Trim
● Dashboard me ke kala kala-kūpono
● hoʻokipa maikaʻiʻana
[
● Ke aniani hope
● Hadn
●ʻO nā awa USB USB
● ACID ACID ACID, Powder Coal Steel Chassis
● 25A OCHPPBOOP BOFPROPOF Crger, preprogrammed i nā pahu lihi!
● Mālamalama paʻa
● Nā Kūlana Kū'ē Kū'ē Kū'ē
● Hoʻokuʻu kūʻokoʻa kūʻokoʻa me nā limaʻehā
● kukui kukui no ka mua a me ka hope i mea e hoʻonui ai i kaʻike ma ka pōʻeleʻele a e makaʻala i nā mea holo'ē aʻe ma ke ala
Tpo injection molding mua a me ke kino hope