T2 mau mea
-
Lander 4 kāleka kāleka
ʻO nā kaʻa e hōʻike ana i ka hoʻokele wikiwikiʻana a me ka dash i ke kamaʻilioʻana o kāu kaiāulu me kahi pae hou e komo ai i kahi kaʻa e komo ai i kahi kaʻa kaʻa Ke koho nei i nā koho 7 "multi-friendcrecreen e hoʻopiliʻia me ka hōʻike wikiwikiʻana, e hoʻokele ana i nā hōʻailona a medelter, etc. Hoʻokomoʻo Accelerator i ka Pedal Prake Prake Pedal e hāʻawi i ka mana kūpono a me ka wikiwiki wikiwiki. Me ka hoʻolālā ErGonomitic, hāʻawi ia i ka hōʻoluʻolu a hōʻemi i nā momona momona ... -
Horizon 4 kāleka kāleka
ʻO nā kaʻa e alakaʻi i ka uila i alakaʻiʻia i ko mākou mau kaʻa kaʻa pilikino e hele wāwae me nā kukui alakaʻi. ʻOi aku ka ikaika o kā mākou mau kukui me ka liʻiliʻi o kāu mau pahu, a hāʻawi i kahi pānaʻi o 2-3 mau manawa ma mua o ko mākou mea hoʻokūkū Nohoʻo nā noho Golf Cars Card Cat i nā keiki he nui a me nā keiki holoʻokoʻa i ka palekana palekana a iʻole ka noho hopeʻana i ka nohoʻana o ka nohoʻana. Ke kiʻi neiʻo USB i ke kiʻi o kēiaʻano huahana ... -
Horizon 6 kāleka kāleka kāleka
Hōʻike nā kaʻa i keʻano o ka wai e pale ai i ka wai a me ka lepo, hiki iā lākou ke hāʻawi iāʻoe i kahi kūlana maikaʻiʻole. Hiki i nā noho noho palekanaʻelua o nā pahu Golf Card Cart Card Card Cambal e mālama i nā keiki a me nā poʻe hele mai ka hāʻuleʻana a iʻole ka hopena o kekahi i ke ala. E huki koke, maʻalahi e hana me ka lima hoʻokahi, hiki i nā pākeke a me nā keiki ke hoʻohana maʻalahi ia. Uila I USB ... -
Lander 6 kāleka kāleka
ʻO nā kiʻi kiʻi kiʻi kiʻi kiʻi kiʻi i kāu kāleka GolfED i hāʻawiʻia i ke kāleka Golf i hōʻoluʻoluʻiaʻo waiʻoe. ʻO nā hoʻonui hou a me nā hoʻololi e hāʻawi i keʻano a me keʻano i kāu kaʻa. Ua hoʻohuiʻia kahi pahu kāleka kāleka i ka nani a me ka hana i kāu kāleka kāleka kāleka. Hoʻolālāʻia nā lako kaʻa golf ma Dashboard e hoʻomaikaʻi i ka hoʻomaʻamaʻaʻana o nā lani a me nā Aestheticsʻo Princes, hōʻoluʻolu, a me ka hana. Ke koho nei i nā koho 7 "multi-friendcrecreen e hoʻopiliʻia me ka hōʻike wikiwikiʻana, e hoʻokele ana i nā hōʻailona a medelter, etc. Apinerator ...