Nā Kaʻa Kolepa Uila T1 Series na Tara
-
ʻIkepili 2+2 – Kaʻa Kolepa Uila Versatile
Nā mea nui o ke kaʻa NĀ NOHO HANOHANO ʻOLUʻOLU He ʻano puni maikaʻi loa nā noho hanohano o TARA, e mālama ana i ka ʻoluʻolu, ka pale, a me ka hoʻopiʻi nani. Hana ʻia mai ka ʻili hoʻohālike palupalu me kahi ʻano kālai ʻia nani, hōʻoia lākou i kahi ʻike hanohano inā ʻoe e holo ana no ka hele pilikino a i ʻole ka leʻaleʻa. CUBOID SOUND BAR ʻAe ka ʻōnaehana i ka pilina uea ʻole ma o ka pale, e hoʻonui ana i kona hoʻohana a me ka maʻalahi. Eia kekahi, hōʻike ia i nā kukui hiki ke hoʻololi ʻia... -
ʻUhane Plus - Kaʻa Kolepa Uila Premium no nā kahua kolepa
Nā Mea Koʻikoʻi o ke Kaʻa NOHO HANOHANO NO KE ANIANI ALL-CLIMATE ʻO kēia mau noho ʻili hanohano i hana kūikawā ʻia e maʻalahi ai ka hoʻomaha a me ka hauʻoli i ka holo ʻana inā ma ke alanui ʻōmaʻomaʻo a i ʻole a puni ke kaiāulu. Hoʻolālā ʻia no ka ʻoluʻolu kiʻekiʻe, hāʻawi lākou i ke kākoʻo maikaʻi loa me ka ʻōwili a me ka hoʻopili ʻana i ka haʻalulu. HUILA HOʻOKELE ʻOLUʻOLU Loaʻa i ka huila hoʻokele kahi paʻa ʻoluʻolu a me ka lawelawe pane, piha me kahi mea paʻa kāleka helu kūpono a me kahi penikala. Hoʻolālā pono ʻia ka huila hoʻokele hiki ke hoʻololi ʻia... -
ʻUhane Pro - Kaʻa Kolepa Uila Fleet no nā kahua kolepa
Nā mea nui o ke kaʻa NĀ NOHO HANOHANO Hāʻawi nā noho hanohano i hoʻolālā hou ʻia i kahi ʻike holo maikaʻi loa. ʻO kā lākou hoʻolālā ʻili maʻalahi e hōʻoia i ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama pono ʻana i kēlā me kēia lā, ʻoiai ke kūkulu paʻa e kū i nā ʻano ʻino like ʻole a hāʻawi i ke kākoʻo mau. Eia kekahi, hele mai nā noho me nā lima palekana e hōʻoia i kou palekana i ka wā e holo ana. HUILA HOʻOKELE ʻOLUʻOLU ʻO ka huila hoʻokele e hōʻike ana i kahi paʻa ʻoluʻolu a me ka lawelawe pane me ka mea paʻa scorecard. ʻOiai... -
Roadster 2+2 - Kaʻa Kolepa Uila Kaila
Nā Mea Koʻikoʻi o ke Kaʻa NOHO LUXURY ʻO TARA He ʻano puni maikaʻi loa nā noho hanohano o TARA. Inā ʻoe e ʻimi nei i ka ʻoluʻolu, ka palekana, ka nani, a i ʻole nā mea ʻekolu a pau, ua uhi kā mākou mau hoʻolālā noho iā ʻoe. Hoʻokomo pū ʻia kā mākou mau noho hanohano me ka ʻili hoʻohālike palupalu, i kālai maikaʻi ʻia me kahi ʻano Exotic. E hōʻoluʻolu iā ʻoe iho i kou wā e holo ana no nā transit pilikino. SMART TOUCHSCREEN CarPlay ma Tara hiki ke hoʻopili maʻalahi i kāu iPhone i ke kaʻa, e komo ana i nā polokalamu koʻikoʻi e like me ke kelepona, ka hoʻokele ... -
ʻO Harmony - Kaʻa Kolepa Uila me ke Kū Caddie no nā kahua kolepa
Nā Mea Koʻikoʻi o ke Kaʻa NOHO & ALANUI KIKO Hana ʻia kēia mau noho me ka padding huʻa hanu, palupalu a pālua ka noho lōʻihi me ka luhi ʻole, e hoʻohui ana i ka ʻoluʻolu maikaʻi i kāu holo, a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe. Hoʻomāmā ka papa alumini i ke kaʻa a ʻoi aku ka pale ʻana i ka pala. DASHBOARD A ME KE KOLOMUA HOʻOKELE HIKI KE HOʻOPONOPONO Hiki ke hoʻololi ʻia ke kolamu hoʻokele hoʻololi i ke kihi kūpono e kūpono i nā mea hoʻokele like ʻole, e hoʻonui ana i ka ʻoluʻolu a me ka kaohi. Hoʻohui ka papa kuhikuhi i nā wahi mālama he nui, con...