Home
Nā kaʻa
T1 HANA
HARMONI
UHANE PRO
KA UHANE PLUS
ROADSTER 2+2
NUI 2+2
T2 SERIES
HORIZON 4
LANDER 4
HORIZON 6
LANDER 6
T3 SERIES
T3 2+2 KAʻA KOPI
T3 2+2 OLA
Mea lako
Kākoʻo
ʻŌlelo hoʻohiki
Kākoʻo mālama
Kākoʻo ʻenehana
Palapala ʻenehana
Hale Hōʻikeʻike Huahana a me nā hihia mea kūʻai aku
Paʻi
E pili ana iā mākou
Hoʻopili
English
T1 HANA
KAʻA WĀWAI SPIRIT PRO NO NA AHA KOLOPO
Nā Mea Manaʻo Kaʻa EASY-TO-CLEAN INTEGRATED SEAT ʻO nā noho hou i hoʻolālā ʻia a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe e hāʻawi i kahi ʻike hoʻokele maikaʻi loa. ʻO kā lākou hoʻolālā ʻili maʻemaʻe e hōʻoia i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā, ʻoiai ʻo ke kūkulu paʻa e kū i nā ʻano ʻano like ʻole a hāʻawi i ke kākoʻo mau. Eia kekahi, hele mai nā noho me nā lima lima palekana e hōʻoia i kou palekana i ka wā e holo ana. COMFORT GRIP STEERING WHEEL ʻO ka huila hoʻokele e hōʻike ana i ka hoʻopaʻa ʻoluʻolu a me ka hoʻopili ʻana me ka...
ninau
kikoʻī
KA'A WĀWAI HARMONY NO NA AHA KOLOPO
Nā Manaʻo Kaʻa SEAT & ALUMINIUM FRAME Ua hana ʻia kēia mau noho me ka hoʻopaʻa ʻana i ka hanu, ʻoluʻolu a pālua ka lōʻihi o ka noho ʻana me ka luhi ʻole, hoʻohui i ka hōʻoluʻolu maikaʻi i kou holo, a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe. ʻO ke kumu alumini ka mea e māmā ai ke kaʻa a ʻoi aku ka pale ʻana i ka corrosion. DASHBOARD AND ADJUSTABLE STEERING COLUMN Hiki ke hoʻololi ʻia ke kolamu hoʻokele hiki ke hoʻololi ʻia i ke kihi kūpono e kūpono i nā mea hoʻokele like ʻole, hoʻonui i ka hōʻoluʻolu a me ka mana. Hoʻohui ka dashboard i nā wahi mālama he nui, con...
ninau
kikoʻī
KA'A WĀWAI HOU PLUS NO NA AHA KOLOPO
Nā Manaʻo Kaʻa ALL-CLIMATE LUXURY SEAT ʻO kēia mau noho ili nani i hoʻonohonoho pono ʻia e maʻalahi ka hoʻomaha a hauʻoli i ka holo ʻana inā ma nā ʻōmaʻomaʻo a i ʻole a puni ke kaiāulu. Hoʻolālā ʻia no ka hōʻoluʻolu ʻoi aku ka maikaʻi, hāʻawi lākou i ke kākoʻo maikaʻi loa me ka hoʻopili ʻana a me ka haʻalulu. COMFORT GRIP STEERING WHEEL Aia ka huila hoʻokele i ka hoʻopaʻa ʻoluʻolu a me ka hoʻopili ʻana, piha me kahi paʻa kāleka helu kūpono a me ka slot penikala. Hoʻolālā maikaʻi ʻia ka huila hoʻokele hiki ke hoʻololi i ...
ninau
kikoʻī
KAʻA KOPALA 2+2
Nā Mea Manaʻo Kaʻa ALL-CLIMATE LUXURY SEAT ʻO nā noho nani o TARA i hoʻopuni maikaʻi ʻia, e mālama ana i ka hōʻoluʻolu, palekana, a me ka hoʻopiʻi nani. Hana ʻia mai ka ʻili hoʻoheheʻe palupalu me kahi hiʻohiʻona i kālai ʻia, e hōʻoiaʻiʻo lākou i kahi ʻike nani inā ʻoe e holo ana no ka transit pilikino a i ʻole ka leʻaleʻa. CUBOID SOUND BAR Hiki i ka ʻōnaehana ke hoʻohui ʻole i ke kelepona ma o ka pale, e hoʻonui ai i kona hoʻohana a me ka maʻalahi. Hoʻohui ʻia, hōʻike ia i nā kukui hiki ke hoʻololi ʻia ...
ninau
kikoʻī
ROADSTER 2+2 KAʻA GOLF
Nā Mea Manaʻo Kaʻa ALL-CLIMATE LUXURY SEAT ʻO nā noho nani o TARA i hoʻopuni maikaʻi ʻia. Inā ʻoe e ʻimi nei i ka hōʻoluʻolu, palekana, aesthetics, a i ʻole nā mea ʻekolu, ua uhi ʻia kā mākou mau hoʻolālā noho. Loaʻa i kā mākou mau noho nani ka ʻili hoʻopono palupalu, i kālai maikaʻi ʻia me kahi ʻano Exotic. E hōʻoluʻolu iā ʻoe iho i ka wā e holo ana ʻoe no nā kaʻa pilikino. KĀMĀKĀ WAIWAI ʻO ka waihona waihona e hāʻawi i ka pono like i ka hoʻokaʻawale ʻana i nā lako haʻuki a me nā lole. Inā...
ninau
kikoʻī
Kelepona
Tel
+86 (592) 680 0621
leka uila
leka uila
sales@taragolfcart.com
WhatsApp
WhatsApp
ʻO luna
E kaomi i ke komo no ka huli ʻana a i ʻole ESC e pani