ʻO PORTIMAO BLUE
ʻUlaʻula Flamenco
ʻŌhelo ʻEleʻele
POLŪ MEDITERRANEAN
ʻĀketika hina
Keʻokeʻo Minerala

Loaʻa i ka T3 2+2 kahi dashboard multi-functional, kahi pahu mua ākea, a me kahi pahu hau i kūkulu ʻia. Ke hoʻohui nei i ka hoʻohiwahiwa me ka pono, ʻo ia ke koho kūpono no nā huakaʻi a me nā huakaʻi o kēlā me kēia lā.
E ʻike i ka ʻoluʻolu lua ʻole, ka mana uila holomua, a me kahi charisma e hoʻokaʻawale ai iā T3 2+2. Hana ʻia kēlā me kēia kikoʻī, mai ke kukui LED i hoʻohui ʻia a hiki i ka pahu mua ākea, me ka noʻonoʻo ʻana i nā pono like ʻole o ka mea nona.

Hoʻonui i kāuhoʻopauʻike me kā mākou dashboard versatile, e hoʻokiʻekiʻe ana i nā aesthetics a me ka hana. Hōʻike kēia dashboard hou i kahi hoʻolālā intuitive me nā keʻena mālama nui, nā mea paʻa kīʻaha sleek, a me nā mana komo maʻalahi no nā kukui a me nā mea pono ʻē aʻe. Hoʻolālā ʻia e hoʻohui i ke ʻano a me ka pono me ka maʻalahi, hoʻololi ia i loko o kāu kaʻa kolepa i kahi ākea akamai a kūpono hoʻi.
FMe kahi kuapo wili kūpono, ʻae kā mākou pale makani laminated i nā hoʻoponopono kihi tilt maʻalahi e kūpono i kāu makemake. Hāʻawi ia i ka lōʻihi a me ka maopopo loa, e hōʻoiaʻiʻo ana i kahi ʻike maopopo o ke ala e hele mai ana. ʻAʻole wale kēia pale makani e hāʻawi i ka pale koʻikoʻi mai nā mea akā hoʻomaikaʻi pū i ke ʻano holoʻokoʻa o kāu kaʻa kolepa.
Inā paha ʻoe e hoʻomaka ana i ka wanaʻao a i ʻole e holoholo ana i ka home i ka napoʻo ʻana o ka lā, hoʻololi nā mea hoʻomālamalama a Tara i kēlā me kēia holo i mea ʻike sensory. Hāʻawi lākou i nā mea ʻoi aku ma mua o ke kani maopopo—hana lākou i kahi lewa. ʻO ka bass hohonu, nā leo momona, a me kahi ʻōlinolino kaila e lawe mai i ka ikehu a me ka nani i kēlā me kēia huakaʻi.
Loaʻa i kā mākou mau kaʻa halihali pilikino nā kukui LED maʻamau: nā kukuna kiʻekiʻe, nā kukuna haʻahaʻa, nā kukui holo ao, nā hōʻailona huli a me nā kukui paleki no ka holo ʻana i ʻoi aku ka mālamalama. ʻOi aku ka ikaika o kā mākou mau kukui me ka emi ʻana o ka hoʻopau ʻana i ka pila, e hāʻawi ana i kahi kahua ʻike ākea 2-3 manawa i hoʻohālikelike ʻia me kā mākou mau mea hoʻokūkū, e ʻae ana iā ʻoe e hauʻoli i ka holo me ka hopohopo ʻole, ʻoiai ma hope o ka napoʻo ʻana o ka lā.
Ua hana ʻia nā noho premium a Tara no ka poʻe e makemake nui ana i ka ʻoluʻolu e like me ke ʻano. Hoʻolālā ʻia me nā ʻano ergonomic e apo ana i kou kino, hāʻawi kēlā me kēia noho i ke kākoʻo kūikawā a me ka holo palupalu. Hoʻohui nā lima a me nā poʻo i hoʻohui ʻia i ka manaʻo o ka hoʻomaha, ʻoiai ʻo nā kāʻei noho i kūkulu ʻia e hāʻawi i kahi papa palekana hou aʻe.
Ua lako ʻia nā Tara T3 Golf Carts me ka Electric Power Steering (EPS) holomua e hāʻawi i kahi ʻike hoʻokele maʻalahi a pane koke. Hoʻemi ka EPS i ka hoʻoikaika hoʻokele ma nā wikiwiki haʻahaʻa a hoʻonui i ke kūpaʻa ma nā wikiwiki kiʻekiʻe, e hoʻolilo ana i kēlā me kēia huli i mea māmā, pololei, a kāohi ʻia. Inā ʻoe e hoʻokele ana i nā kihi paʻa a i ʻole e holo ana i nā alaloa lōʻihi, hōʻoia ka EPS i ka lawelawe hilinaʻi me ka liʻiliʻi o ka hoʻoikaika kino.
T3 2+2 Ana (mm): 3015×1515 (aniani hope)×1945
● Pākahiko Lithium
● Motika AC 48V 6.3KW
● Mea hoʻokele AC 400 AMP
● Ka wikiwiki kiʻekiʻe loa o 30km/h
● Mea hoʻoili uila 25A ma luna o ka moku
● Nā noho hanohano
● ʻO ke kāʻei huila alumini
● Papa kuhikuhi me ka mea hoʻokomo kīʻaha e kūlike ana i ke kala
● Huila hoʻokele hanohano
● Paʻa ʻeke kolepa a me ka hīnaʻi lole komo
● Aniani nānā hope
● Pepeiao
● Nā awa hoʻouka USB
● ʻO ke Chassis kila i uhi ʻia me ka pauka i hoʻoluʻu ʻia me ka ʻakika (koho ke chassis Wela-Galvanized) no ka "ola ola kaʻa" lōʻihi me ka Palapala Hoʻokō NO KE OLA A PAU!
● 25A Mea hoʻoili wai ʻole ma luna o ka moku, i hoʻolālā mua ʻia i nā pila lithium!
● Pale makani hiki ke pelu ʻia
● Nā kino ʻōmole injection kū'ē i ka hopena
● Hoʻokuʻu kūʻokoʻa me nā lima ʻehā
● Ke kukui ʻālohilohi no ke alo a me ke hope i mea e hoʻonui ai i ka ʻike ʻana i ka pōʻeleʻele a e hoʻomaopopo i nā mea hoʻokele ʻē aʻe ma ke alanui e makaʻala i kou alo
ʻO ke kino mua a me hope o ka hoʻoheheʻe ʻana o TPO