Kikowaenaʻole pittali
Flaneycoʻulaʻula
ʻEleʻeleʻo Sapphire
Mediterranean polū
Arctic Grey
Keʻokeʻo keʻokeʻo
ʻO ka T3 2 + 2 mau hiʻohiʻona i kahi dashboard lehulehu, kahi'ōpala mua, a me kahi stirigerator. ʻO ka hoʻohuiʻana i nā mea kūpono me ka hana kūpono,ʻo ia ka mea kūpono kūpono no nā kamela o kēlā me kēia lā a me nā huakaʻi.
ʻIke i ka hōʻoluʻoluʻole, hōʻoluʻolu i ka mana uila, a me kahi charma e hoʻonohonoho ai iā T3 2 + 2 kaawale. ʻO nā kiko'ī āpau, mai ka hoʻololiʻana i ke kukui i hoʻololiʻia i ka'ōpala mua o ka mua, e mālama ana i ka mālamaʻana i nā pono o ka mea nona kona mea nona.
Hoʻonui i kāu'Aneekaʻikeʻana me kā mākou marystalile dashboard, hoʻokiʻekiʻe i nā aesthetics a me nā hana. Hōʻikeʻia kēia mau mea i loko o kahi papa intoutive me nā mea e waiho ana i nā mea e waiho ana, nā mea e paʻa ana i nā kukui a me nā mea maʻalahi. Hoʻolālāʻia e hoʻopili i keʻano a me ka hanaʻana me ka hanaʻole, e hoʻololi ana i kāu kāleka kāleka i loko o kahiʻano paʻakikī a me keʻano kūpono.
FE hoʻohana i kahi hoʻololi hoʻololi maʻalahi, eʻae kā mākou Līwī Laminated no nā hoʻoponopono Rilt Right Angle Tilt Agement e hoʻoponopono i kāu makemake. Hāʻawi ia i ka Durability Dourability a me Clarity, hōʻoia i kahiʻike maopopo o ke ala ma mua. Hāʻawi wale kēia makani makani i ka pale pono mai nā mea e loaʻa ana mai nā mea i loaʻa akā e hoʻonui pū i ka helehelena holoʻokoʻa o kāu kāleka kāleka.
E hoʻokaʻawale i kāuʻike Golf me kā mākou koho koho i kūkuluʻia-i ka stirigerator remot.DE hāpai i ka mālamaʻana i kāu mau mea inu a me nā snacks kūpono loa i ka wā e hauʻoli aiʻoe i kou manawa e hauʻoli ai i kāu manawa. ʻO kēia hoʻohālikelike i ka stirigerator frijiory i hoʻopiliʻia'ōleloʻO ke kāleka kāleka, e hāʻawi ana i nā wahi hoʻokipa ample a me ke kaumahaʻole a iʻole ka hanaʻana.
E hele ana kā mākou mau kaʻa kaʻa kaʻa pilikino me nā kukui alakaʻi: kiʻekiʻe, nā kukui haʻahaʻa, nā kukui uila a me nā hōʻailona hōʻailona no kahi holoʻana. ʻOi aku ka ikaika o kā mākou mau kukui me ka liʻiliʻi o ka pā uila, e hāʻawi ana i kahi mahina 2-3 mau manawa i hoʻohālikelikeʻia i kā mākou mea hoʻokūkū
Hoʻolālāʻia e hāʻawi i nā hopena mālamaʻoleʻole e hoʻokaʻawale i keʻano me kaʻole o keʻano o keʻano a me keʻano hana. Hāʻawi kēia'ōpala i mua i ka lumi o ka wai no nā mea pono a pau loa, mai nā mea kūʻai aku a me nā mea hana pilikino a me nā mea inu. Hōʻikeʻia ia i ke kūkuluʻana i ka hana e hōʻoia ai i kāu mau mea e noho maluhia ai a maloʻo. Inā pahaʻoe ma ka papa a iʻole e holo i nā hewa, e hoʻohui i kā mākou mua mua i ka maʻalahi a me ka hana kūpono i kēlā me kēia huakaʻi.
ʻO kēia Port kiʻekiʻe loa e hōʻoia i ka wikiwiki wikiwiki a hilinaʻi hou aku i ka mālamaʻana i kāu kāleka kāleka no ka hana i nā manawa āpau. Hāʻawiʻia kona mau hana i ka hana i ka hana a me ka hana lōʻihi,ʻoiai keʻano o ka hoʻohanaʻana o ka mea hoʻohana a me ka hoʻopiliʻana. Eia kekahi, ua hoʻomohalaʻia nā'ōnaehana hoʻokele waiwai
T3 + 2 dimension (MM): 3015 × 1515 (Kiʻi'Iliʻula) × 1945
● Pūnaewele Lithim
● 48v 6.3kw AC kaʻa
● 400 amp ac controller
● 25mph max wikiwiki
● 25a ma luna o ka papa papa
● Noho nohoʻia
● Anuminum Alloy Wallot Trim
● Dashboard me ke kala kala-kūpono
● hoʻokipa maikaʻiʻana
[
● Ke aniani hope
● Hadn
●ʻO nā awa USB USB
● ACID ACID ACID, Powder Coal Steel Chassis
● 25A OCHPPBOOP BOFPROPOF Crger, preprogrammed i nā pahu lihi!
● Mālamalama paʻa
● Nā Kūlana Kū'ē Kū'ē Kū'ē
● Hoʻokuʻu kūʻokoʻa kūʻokoʻa me nā limaʻehā
● kukui kukui no ka mua a me ka hope i mea e hoʻonui ai i kaʻike ma ka pōʻeleʻele a e makaʻala i nā mea holo'ē aʻe ma ke ala
Tpo injection molding mua a me ke kino hope